I huvudet på Gunde Svan

Gunde Svan träffar Sveriges främsta idrottare för att ta reda på hur man blir bäst. Genom att utmana dem i en tuff och prestigefylld duell i deras egen sport hoppas han på att knäcka hemligheten bakom deras prestationer.

Stjärntätt och närgånget i nya säsongen av I huvudet på Gunde Svan

I den nya säsongen av i Huvudet På Gunde Svan får tittarna komma nära idrottshjältar som hockeylegendaren Börje Salming och fotbollsikonen Pia Sundhage.
Det kristallen-belönade programmet har säsongspremiär i januari 2019 på TV4.
- Det här är ett program som ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot den nya säsongen, säger Gunde Svan.

Vem är Tomas Gustafson?

I andra avsnittet av I huvudet på Gunde Svan besöker Gunde Sveriges genom tidernas mest framgångsrika skridskoåkare. Lär dig mer om Tomas Gustafson här.

Gunde Svan besöker Jan-Ove Waldner

I första avsnittet av I huvudet på Gunde Svan besöker Gunde Jan-Ove Waldner även kallad J-O Waldner tagit hem många titlar i bordtennis.

Det händer I huvudet på Gunde Svan

I serien I huvudet på Gunde Svan söker Gunde svaret på frågan hur man blir man bäst. Genom att träffa Sveriges främsta idrottare och utmana dem i deras egen sport försöker han knäcka hemligheten bakom deras oerhörda prestationer.