Sponsorer

Fredagar 20.00

Artiklar från oktober 2008

Loulou: "Jag dissade inte Abba"

Loulou.

Loulou Lamotte lämnade Idol med flaggan i topp, och många tog chansen att berätta vad de tyckte om att hon lämnar Idol 2008.

Läs hela

Jihde funderar

Jihde sumerar Idolfredagen som gått.

Peter Jihde får springa genom Idolstudion hela fredagarna för att ta reda på vad idolerna, juryn och Katrin känner och tycker. Men vad tänker han själv?

Läs hela

Idolerna tolkar ABBA

ABBA-tema i Idol 2008.

Loulou var den som fick lämna Idol den här gången. Veckans tema var det Abba. Se alla framträdanden igen här.

Läs hela

Veckans tema: Schlager

Nu är det dags för schlager!

Äntligen är det dags för idolerna att tolka klassiska svenska schlagerdängor, och självaste Charlotte Perrelli är gäst i Idol-juryn!

Läs hela

Veckans tema: Rock

Rocktema i Idol 2008.

Den här veckan fick idolerna rocka loss ordentligt i studion, och gästmedlem i juryn var den legendariske låtskrivaren och producenten Desmond Child.

Läs hela

Veckans tema: Soul och duett

Soultema i veckans Idol.

Den här veckan stod idolerna inför en dubbel utmaning. Först sjöng de varsin soul-låt, och sen avslutades programmet med tre duetter. Här är kan du se alla framträdanden igen, plus få all information du behöver för att rösta. Den som åkte ut den här veckan var Robin Eriksson.

Läs hela

Veckans tema: Kärlek

Fullt med kärlek i veckans Idol.

Nu är det äntligen dags för temat kärlek och de fem kvarvarande idolerna ska lovebomba såväl nära och kära som sina entusiastiska fans. Här är låtarna de ska sjunga och alla nummer du behöver hålla reda på. Rösta fram dina favoriter mot finalen!

Läs hela

Idolernas härliga gospel

Nu blir det gospel i Idol.

Det börjar dra ihop sig på allvar i Idol 2008. Veckans tema var gospel och de fyra återstående idolerna fickhjälp av självaste Carola. Här är alla framträdanden igen!

Läs hela

Veckans tema: Juryns val

Den nya, snygga, Idol-juryn.

Vad vore en Idolsäsong utan det klassiska temat Juryns val? Som vanligt fick idolerna en enkel och en svår låt, och juryn förväntade sig både dans och rap. Kolla in alla framträdanden igen här.

Läs hela

Robin B:s egna talkshow

Robin B som en liten mindre Jihde.

Vad händer backstage på Idol? Hur mår idoelrna? Och vad gör de i pausen?
Robin B tar dig till de innersta rummen i sitt eget program.

Läs hela
Visa fler