Sponsorer

Fredagar 20.00

Artiklar från oktober 2010

E.M.D. tippar vilka som når finalen i Idol 2010

Tre bekanta från förr gästade studion under den fjärde fredagsfinalen och bjöd på en låt från gruppens nya platta. Dessutom passade Erik Segerstedt, Mattias Andréasson och Danny Saucedo på att tippa årets finalpar.

Läs hela

Läs chatten med Daniel Norberg som åkte ur Idol

I fredags tvingades han lämna Idol - på söndagen mötte han fansen i chatten. Favoritlåtar, dejtingtips och den framtida karriären var några av de ämnen som avhandlades. Läs hela chatten med Daniel Norberg här!

Läs hela

Geir sågar juryn: "De har ingen koll"

Geir Rönning var nöjd med sin insats, men fick ändå kritik av juryn och hängde löst tillsammans med Daniel. När Idolsajten träffar norrmannen efter programmet är han kritisk mot både urvalet av låtar och juryns omdömen.

Läs hela

Daniels tårfyllda avsked

Daniel Norberg gjorde som juryn ville och valde en låt med mer riv i. Trots det tvingades han ge vika efter duell med Geir Rönning. Efter sändningen kom tårarna.

Läs hela

Här åker Daniel Norberg ut ur Idol 2010

Temat var 90-tal och idolerna var laddade. Tyvärr betydde denna fredagsfinal slutet för Daniel Norberg, som röstades ut med sin låt Stone me into the grove.

Läs hela

Elin Blom: "Platåskorna är jättehäftiga"

Idol-stylisten Pamela tar med sig Elin Blom in i garderoben för att prata magtröjor, Buffaloskor och bombarjackor i sann 90-talsanda.

Läs hela

Pamela Bellafesta avslöjar stylinghemligheter

I denna veckans modeinslag avslöjar Idols stylist Pamela Bellafesta en hel del stylinghemligheter om idolerna. Dessutom får du en förhandstitt på en av kvällens outfits.

Läs hela

Tjuvkolla på idolernas styling inför rocktemat

I denna veckans modeinslag får du följa med när Idols stylist provar kläder med Minnah Karlsson och Elin Blom inför fredagens rocktema.

Läs hela

Idols stylist förvandlar Jay från slusk till svärmorsdröm

I denna veckans modeinslag får du följa med när Idols stylist förvandlar Jay från en slusk till en riktig svärmorsdröm.

Läs hela

Samlingsalbumet Det bästa från Idol 2010 har släppts

Daniel, Elin, Alice, Olle, Geir, Linda, Jay, Linnea, Minnah, Sassa och Andreas från Idol.

Nu har samlingsalbumet Det bästa från Idol 2010 släppts!

Läs hela
Visa fler