Sponsorer

Fredagar 20.00

Artiklar från april 2010

Juryn är trött på snobbar

Audition är i full gång, och juryn tycker de sökande har förberett sig väl. De har bara en sista sak att tipsa om, och det handlar om lathet.

Läs hela

Rekordmånga sökande till Idol 2010 i Malmö

Peter Jihde vid Folkets park i Malmö.

Trycket på årets auditonturné är större än någonsin. Tidigare har det slagits rekord i antalet sökande både i Göteborg och Karlstad. Under lördagen slogs det även rekord i Malmö.

Läs hela

Rekordmånga sökande till Idol 2010 i Luleå

Söndagen den 2 maj kommer Idol till Coop Arena i Luleå.

Trycket på årets auditonturné är större än någonsin. Tidigare har det slagits rekord i antalet sökande både i Göteborg, Malmö och Karlstad. Under söndagen slogs det även rekord i Luleå.

Läs hela

Här rivstartar Idol 2010

Det var folkfest i Göteborg när Idol slog upp portarna för sjunde gången. Rekordmånga 3 000 personer köade för att ta första steget mot livet som artist - en Idolaudition.

Läs hela

Första rapporterna från juryn

Auditionturnén är igång! Laila är tillbaka från sin smekmånad, Jihde är i toppform och de sökande är fler än någonsin. Nästa stopp är i Karlstad.

Läs hela

Målsmans underskrift Idol

Läs hela

Rekordmånga sökande till Idol 2010 i Göteborg

Peter Jihde utanför Svenska Mässan i Göteborg den 10 april.

Första dagen sökte 2800 personer i Göteborg till Idol, vilket är rekord. På grund av det superhöga söktrycket så förlängde Idol söktillfället med en dag, så man kunde söka både lördag och söndag.

Läs hela

Rekordmånga sökande till Idol 2010 i Karlstad

Peter Jihde framför Idol-kön i Karlstad

Förra veckan krossades rekordet i Göteborg. Karlstad ville så klart inte vara sämre och rekordmånga sökande hittade till Nöjesfrabriken i Karlstad.

Läs hela

Så väljer du låt

Ska man sjunga en ny hit, något egenkomponerat eller en klassiker? Juryn har en del tankar om hur du bör välja.

Läs hela

Bli peppad inför din audition

Tvekar du på om du ska utsätta dig för en Idolaudition? Var lugn, Andreas och Anders har några tips på vilken attityd du bör ha.

Läs hela
Visa fler