Sponsorer

Kvalveckan sänds måndag till fredag

Artiklar från mars 2011

Alexander Bard: "Jag gillar freaks"

Pelle Lidell och Alexander Bard är idoljuryns nya tillskott och de är taggade inför auditionturnén. Hur går deras tankar inför det nya arbetet och vad kommer de att tillföra?

Läs hela

Succé för Idol i Göteborg

Nu kommer Idol kommer till Linköping

På grund av hårdare tryck än någonsin håller idolaudition dörrarna öppna ytterligare en dag. Med Linköping och Göteborgs succé i ryggen börjar TV4 vädra idolrekord och större intresse än någonsin.

Läs hela

Idoljuryn till Falun

Nu kommer Idol kommer till Linköping

Nu drar idolturnén vidare till Falun för att leta efter nya idolstjärnor. 1 maj på Arenan är det som gäller. Sök du också!

Läs hela

Hela Norrland får chansen

Den fullsatta finalen i Globen börjar nära sig.

Nu har du som norrlänning chansen att vinna en plats på idoltåget som kommer att ta dig direkt till juryn i Stockholm där du har chansen att sjunga hem en guldbiljett.

Läs hela

Idoltåget - regler

Globen är rätt stor.

Följande regler gäller för sökande till Idol 2011 via tv4.se.

Läs hela

Tack!

Tack för ditt bidrag!

Läs hela

"Det känns nervöst"

Pär Lernström är ödmjuk inför nya jobbet som programledare för Idol 2011 men samtidigt ser han fram emot nya utmaningen.

Läs hela

"Klä er varmt"

Pär Lernström är laddad och redo att ge sig ut i landet på auditionturné för Idol. Här ger han sina bästa tips till dig som söker i Linköping.

Läs hela

Alexander Bard och Pelle Lidell nya ansikten i Idol-juryn

Alexander Bard och Pelle Lidell

Veteranerna Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge får nytt sällskap i Idoljuryn. Välkända musikern Alexander Bard hoppar in och ny ordförade blir en av Sveriges mest erfarna musikproducenter Pelle Lidell.

Läs hela

Idoljuryn 2011

Alexander Bard och Pelle Lidell

I år får Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge sällskap av musikveteranerna Alexander Bard och Pelle Lidell i jakten på Sveriges nästa superstjärna.

Läs hela
Visa fler