Sponsorer

Fredagar 20.00

Artiklar från mars 2015

TV: Regn och storm vid Idols auditionskö i Stockholm

En regnstorm slog till när Idols auditionturné kom till Stockholm och Globen. Nyhetsmorgon rapporterade på plats och här kan du se deras klipp.

Läs hela

Ralf Gyllenhammar är Laila Bagges sidekick under Idols auditionturné 2015

Ralf Gyllenhammar är Lailas sidekick under auditionturnén.

Idol har startat sin rekordstora auditionturné med hela tolv stopp på sverigekartan. Sidekick till Laila Bagge är Ralf Gyllenhammar och tillsammans tar det sig an Visby, Växjö och Mjölby. Först ut är Visby 10 april.

Läs hela

Dominika Peczynski är Alexander Bards sidekick under Idols auditionturné

Dominika Peczynski är Alexander Bards sidekick

På fredag startar Idol sin rekordstora auditionturné med hela tolv stopp på sverigekartan. Sidekick till Alexander Bard är Dominika Peczynski och tillsammans tar det sig an Kiruna, Arvidsjaur och Åre. Först ut är Kiruna fredagen den 13 mars.

Läs hela

LIVE: Åk med Idolbussen genom Sverige - fota och vinn Idolbiljetter

Har du sett Idolbussen? Fota och tävla.

Nu ger sig Idoljuryn Bagge, Bard, Bagge för sista gången ut på en spektakulär turné för att hitta Sveriges nästa stjärna.
Men kan du hitta dem? Håll ögonen öppna och telefonen nära till hands så kan du vinna Idolbiljetter.

Läs hela

Se presskonferensen: Idoljuryn Anders Bagge, Alexander Bard och Laila Bagge slutar

Pär Lernström på TV4:s presskonferens.

Idoljuryn Bagge, Bard, Bagge annonserade på måndagen att Idol 2015 blir deras sista år. Efter årets säsong lämnar de programmet, men innan dess planerar de vända på varenda sten i sin jakt efter idoler.

Läs hela

Stor auditionturné när idoljuryn gör sin sista säsong

På fredag startar Idol sin rekordstora auditionturné med hela tolv stopp på Sverigekartan. Årets turné blir även nuvarande idoljuryns avskedsturné. Först ut är Kiruna den 13 mars.

Läs hela

Rekordmånga städer när Idols auditionturné startar

Lisa Ajax stod som vinnare inför ett fullsatt Globen i december inför 1,6 miljoner tittare - nu har det blivit dags att söka efter nästa stora stjärna. I år besöker auditionturnén fler stopp än någonsin, här är alla städer och datum för att söka till programmet.

Läs hela