Nu tävlar vi ut biljetter till den historiska Idolfinalen till våra följare. En tävling per plattform där en vinnare vinner två biljetter till Idolfinalen den 4:e december. Läs nedan om hur du deltar.

Twitter

1. Retweeta den här bilden och skriv med en mening varför du ska vinna biljetter till finalen på fredag. Hashtagga med #IdolSE så vi hittar ditt bidrag.

Instagram

1. Kommentera vem av finalsiterna som är din favorit på det här inlägget.
2. Tagga en kompis du vill gå med och motivera varför den ska få följa med.

Facebook 

1. Dela det här inlägget på Facebook och skriv i kommentarsfältet en motivering till varför just du ska vinna. 

Youtube

1. Prenumerera på Idols Youtubekanal
2. Gilla den här videon och skriv i kommentarsfältet en motivering till varför du ska vinna.


Snapchat

1. Följ Idol på Snapchat. Vi heter: tv4idol
2. Printscreena rätt bild och lägg upp på instagram.
3. Tagga bilden med #IdolSE och skriv en motivering till varför du ska gå på finalen.

 

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras på www.tv4.se/idolIdols InstagramIdols Youtube-konto, Idols Facebook, Idols Snapchat samt Idols Twitter. En vinnare per plattform vinner två biljetter (totalt tävlas 10 biljetter ut till 5 vinnare) till Idolfinalen 4:e december 2015.
2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantlemedia Sverige eller TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.
3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via angivna plattformar och med öppna profiler kommer att tas emot.
4. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast torsdag 3/12 klockan 10.00 för att vara giltigt bidrag för den angivna tävlingsveckan. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-Gruppen och Fremantlemedia Sverige.
5. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Resor till och från Ericsson Globe samt eventuella övernattningar i samband med vinsten står vinnaren för. Juryns beslut kan inte överklagas. 18 år för att delta alternativt efter godkännande av målsman.
6. Vinnaren meddelas personligen via det sociala medie-konto som använts och vinnarens namn offentliggörs via TV4.se/idol.
7. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.
8. Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. 
9. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantlemedia/TV4-Gruppen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.
10. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång