Molly Pettersson Hammar
Molly slutade fyra i Idol 2011, blott 15 år gammal. Redan i fjol var hon med i Melodifestivalen, med det hyllade bidraget "I'll be fine" som dock slogs ut i deltävlingen. 2016 är hon tillbaka med låten "Hunger".

Lisa Ajax
2014 tog Lisa Ajax Sverige med storm och vann, som den yngsta deltagaren någonsin, Idol. Nu har 16-åringen blivit 17 år, och i Melodifestivalen tävlar hon med låten "My heart want's me dead".

Robin Bengtsson
2008 kom Robin på en tredjeplats i Idol. Sedan dess har han hunnit byta artistnamn till B Robin, och tillbaka igen. I Melodifestivalen heter han Robin Bengtsson, och bidraget "Constellation prize" tog honom direkt till final från den första deltävlingen.


Mattias Andréasson
2007 blev det en femteplats i Idol. Och sedan dess har Mattias bland annat hunnit med att erövra landet med gruppen E.M.D. tillsammans med Danny Saucedo och Erik Segerstedt. 2010 var han tillbaka i rutan, för att vinna Let's dance. På senare tid framträder han tillsammans med artisten Albin, och deras bidrag "Rik" tog dem till andra chansen efter den första deltävlingen i Melodifestivalen.