Erik rapp, rapp, rapp, fann en knapp, knapp, i knapp, i en app, app, app – som ledde till en hemlig mapp, mapp, mapp. In i appen, ut ur mappen, Erik skutta rappt, rappt, rappt.

Vad hände sen?

Fortsätt rimmet eller gör ett helt nytt. Enda regeln är att det ska rimma på Rapp. Du har chans att vinna ett fint Idol-kit och biljetter till semifinalfredagens genrep den 29 november.

Erik säger själv att han bara tycker att skämten är kul - så gör honom ännu gladare och kom på något du med! 

Posta ditt rim under inlägget Skriv ditt eget Rapp-rim på Idols Facebook-sida eller Idols Instagram TV4Idol. Vinnare utses i Idol Extra fredagen den 22 november.

Vi ser fram emot ditt rim som vi förutsätter är roligt och respektfullt.

Tävlingsregler:

Du måste vara minst 18 år för att delta i tävlingen. Tävlingen pågår till den 22 november 2013 och vinnaren presenteras i Idol Extra i TV4 runt klockan 23:00 fredagen 22/12. Priset kan inte bytas mot annan vara eller kontanter. Eventuella kostnader - så som rese-och boendekostnader i samband med programmet som kan tillkomma, står den tävlande för själv.

Anställda inom TV4-Gruppen, deras kunder, samarbetspartners deras närmast anhöriga och familjemedlemmar kan inte delta i tävlingen.

Policy i sociala medier:  TV4 och Idol tillåter inte nedlåtande kommentarer och personliga påhopp på enskilda individer. Vi följer lagen om yttrandefrihet, men vi tar avstånd från ageranden som upplevs som kränkande. Vi förbehåller oss därför rätten att radera innehåll om vi bedömer 
att det är kränkande, stötande, brottsligt, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Vi tillåter inte heller 
marknadsföring av andras produkter och tjänster i våra forum. Personer som bryter mot denna policy kan få sina 
inlägg raderade samt blockeras på sidan.