Idol 10-årsjubilerar i år och intresset är större än någonsin. Firandet når sin kulmen den 5 december med en stjärnsprakande final i Ericsson Globe. När biljetterna släpptes på måndagsmorgonen sa det swish och innan lunch var biljetterna slut. Finalen gästas bland annat av superstjärnorna One Direction.

- Aldrig tidigare har det varit sådant intresse för en Idol-final. Det är enormt kul att engagemanget för Idols 10-års jubileum och våra gästartister är så stort. Idol-finalen 2014 kommer att bli historisk på så många olika sätt, säger Pelle Porseryd, exekutiv producent på TV4.

Om någon blev besviken för att de inte fick biljetter så kan det finnas en andra chans.

- Under hösten kommer det dyka upp tittartävlingar med möjlighet att vinna biljetter till Idol-finalen. Vi kommer att återkomma om det senare i höst, fortsätter Pelle.

Håll utkik på Idols sociala medier för senaste nytt om Idol och finalen den 5 december. Idol sänds varje fredag klockan 20:00 i TV4.

Delta i Idol-finalens officiella Facebook-event

”Slutsålt” innebär att samtliga platser i Ericsson Globe är uppbokade. Eventuella återkallade platser kan släppas under hösten.