Är du ett Idol Superfan? Då kan du delta i Idol Superfans och samla mynt. Mynten kan du sedan byta in mot spännande belöningar och tävlingar.

Gör så här:

- Registrera dig i rutan som ligger nere till höger på på sajten med hjälp av din dator (ej mobil).

Idol Superfans är en blandning av spel och tävling, där du som Idol-fan har möjlighet att belönas för ditt engagemang. Som deltagare i Superfans tjänar du poäng och mynt för de olika uppdragen, som att titta på avsnitt, svara på quiz, gilla innehåll eller rekrytera nya spelare till spelet. Exakt vilka uppdrag som ger poäng är upp till dig att lista ut!

Exklusiva VIP-biljetter till Idol-finalen

Alla Superfans-deltagare som samlar ihop 700 mynt (innan den 17 november) kan vara med och tävla om exklusiva Golden tickets till Idol-finalen den 5 december med One Direction. När du samlat och löst in dina 700 mynt kommer du under hösten få information om nästa deluppdrag mailat till din uppgivna adress. Efter den sista avgörande tävlingen bjuds de slutliga vinnarna på en oförglömlig helg fullspäckad med Idol-upplevelser.

Så inget att vänta på! Gå med i spelet och börja samla dina mynt. Du kan bara samla ett begränsat antal mynt per dag.

Har du frågor om Superfans? Här har vi samlat frågor och svar

Byt in mot belöningar

Under spelets gång kommer du, även om du inte deltar i alla steg i Idol Superfans kunna samla poäng och mynt. Mynten kan du byta in mot belöningar.

-------------------------------

- Tävlingsregler och villkor Superfans (pdf)

Superfans är optimerat för dator och fungerar inte i mobilen.