- Jag är en jättetrogen Idoltittare. Jag och Alex har alltid haft som tradition att äta framför Idol på fredagarna. Det är en otrolig chansning att låta mig leda Idol Eftersnack, men jag tror jag kommer vara jättebra.

Är det så genomtänkt att börja med ett direktsänt program?
- Det är just det som känns så extremt roligt. Jag är med i ett program av Du är vad du äter, och vi har hållit på och spelat in det i två månader nu. Sådana här reportageprogram, aldrig att jag gör det igen. Man måste gå sju gånger fram och tillbaka på samma gata, man spelar in 40 timmar för 40 minuter tv. Det är sådant slöseri med tid, jag är extremt rastlös.

Är du nervös inför någonting? - Jag räknar med att få kritik. När jag skriver ett blogginlägg kallar snabbt hundra personer mig dålig, äcklig och dum i huvudet, så jag är luttrad. Men Idol Eftersnack är förstås otroligt mycket större än bloggen.

Hur kommer du vara som programledare? - Spontan, ärlig och busig. Jag är inte så politisk korrekt utan ställer ofta frågor som blir lite ojoj, hoppsan. Och jag kommer vara hård, definitivt inte mjäkig. Aldrig att jag kommer trösta någon, hellre att den lilla idolen får gå därifrån gråtandes än att jag behöver vara falsk och dalta med någon barnunge.

Hur blir du och Peter Jihde som duo?
- Helt fantastiska! Jag tror han kompletterar mig bra, jag är inte så bra på att veta var gränsen går så han kommer få sätta mig på plats.