- Jag har sjungit ända sen jag var liten. Mina föräldrar hade ett dansställe utanför Arvidsjaur med levande musik och dansloge, så att jag är ju uppvuxen med dansmusik. Jag började sjunga på danserna där när jag var åtta-nio år, och det satt i länge att jag sjöng på fester och for ner till Sundsvall och sjöng med Jokkmoks-Jocke och Bosse Larsson när och var väl med i olika sammanhang. Men sen blev det inget mer av det, och det var väl lite grann att man ska inte komma från ett litet ställe och göra såna saker, folk tycker att ”du vill bara sticka ut” och ”du tror du är nåt”.

- Allt det där har väl gjort att jag har blivit så stark i mig själv. Alla skriverier om mig nu, att jag kallas för den”ödledödande Robinsondeltagaren”, det berör mig inte alls, jag tar det med ro. Herregud, jag inser att vad skulle programmet ha varit utan mig?

Hur är det med musiken numera då? Uppträder du något? - Nej, jag har inte börjat än. Jag är öppen för allt. Eller inte riktigt…

Kommer du att säka till Idol i år igen? - Nej, nu ska jag söka till nåt annat, haha. Jag brukar ju aldrig söka till samma sak två gånger - undantaget Robinson .