Så gör du för att delta i tävlingen:

Följ @tv4idol på Snapchat och försök lista ut var någonstans i Sverige WebbMatilda och Idol-bilen gömmer sig. Om du är en av de tre första som hittar henne och visar upp skärmdumpen som hänvisats till på Snapchat så vinner du två biljetter till Idols fredagsfinal den 3:e november. 

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras på Idols Snapchatkonto @tv4idol lördagen den 28:e oktober 2017. 
2. De tre första som hittar WebbMatilda och Idol-bilen vinner två sittplatsbiljetter var. 
3. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantlemedia Sverige eller TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.
4. De tävlande måste vara minst 13 år gamla och ha målsmans godkännande.
5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
6. 
Resor till och från studion samt eventuella övernattningar i samband med vinsten står vinnaren för. 
7. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.
8.Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Biljetterna är sittplatsbiljetter och är endast giltiga den 3:e november 2017. 
9. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantlemedia/TV4-Gruppen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.
10.Pappersbiljetterna är endast rekvisita. Vid vinst måste namn uppges vid entrén. 

11.
TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Vinnarna har redovisats på Idols Snapchat @tv4idol.