Så gör du för att delta i tävlingen:

Följ @tv4idol på Snapchat och försök lista ut var någonstans i Sverige WebbMatilda gömmer sig. Om du är en av de 15 första som hittar henne och visar upp skärmdumpen som hänvisats till på Snapchat så vinner du två biljetter till Idols final den 8:e december. 

Tävlingsvillkor

1. Tävlingen arrangeras på Idols Snapchatkonto @tv4idol måndagen den 4:e december 2017. 
2. De 15 första som hittar WebbMatilda vinner två Golden Circle-biljetter var. 
3. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige. Anställda eller representanter för Fremantlemedia Sverige eller TV4-GRUPPEN eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.
4. De tävlande måste vara minst 13 år gamla och ha målsmans godkännande.
5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
6. 
Resor till och från studion samt eventuella övernattningar i samband med vinsten står vinnaren för. 
7. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.
8.Priset kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Biljetterna är ståplatsbiljetter och är endast giltiga den 8:e december 2017. 
9. Deltagarna accepterar att om de vinner så har Fremantlemedia/TV4-Gruppen rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder, tävlingsbidrag och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.. 
10.
TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.