Så här gör du för att tävla:
Tävlingen arrangeras på tv4idols Facebook-sida och tv4idols Instagram-sida. 

På tävlingsinlägget ska du:
Kommentera en rolig text till videon.
Tagga en kompis som du vill uppleva Idol live med.
Du måste vara 18 för att vara med och tävla. Tävlingen pågår till måndagen den 16/9 kl 08:00. Vinnare kontaktas via direktmeddelande.

Tävlingsvillkor:
Tävlingen arrangeras av TV4. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att TV4 har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

Totalt utses tre vinnare på tv4idols Instagram och två vinnare på tv4idols Facebook. Varje vinnare får två biljetter var.

TV4 förbehåller sig rätten att ta bort eller ogiltigförklara tävlingsbidrag som inte följer angivna tävlingsinstruktioner eller där kontaktuppgifter saknas. TV4 ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via sociala medier. Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag. Bidrag får inte göra inträng i annans immateriella rättighet eller utgöra diskriminering eller annan kränkande handling. Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4 rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

Denna tävling är inte på något sätt sponsrad eller administrerad av Facebook eller Instagram. För deltagande krävs ett eget personligt konto.

Hantering av personuppgifter:
Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.

När du väljer att delta i tävlingen så kan vi kontakta dig utifrån de personuppgifter du lämnat exempelvis ditt användarnamn. Anledningen till att vi hanterar dina uppgifter är att kunna administrera anmälningar, att informera och för distribution av vinster. Vi sparar dina personuppgifter så länge tävlingen pågår och raderar dem därefter. Personliga uppgifter kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vid ett senare tillfälle.

Om du har frågor om dina personuppgifter kontakta oss på dpo@bonnierbroadcasting.com