Lördagen den 20:e november

”Hej-stoppet”

Kom och hälsa Idolerna välkomna till Malmö. Idolerna uppträder och skriver autografer 18:30 i Glashallen vid centralstationen i Malmö.

Onsdagen den 24:e november

Idolerna möter allmänheten i centrala Malmö utanför Länsförsäkringar Skånes kontor på Lugna Gatan 82. Idolerna intar scenen och uppträder för allmän publik på klockan 17:00.

Senare vid klockan 18:30 har idolerna skivsignering på Folk å Rock på Lilla torget fram till 19:30.

Torsdagen den 25:e november

Se idolerna live före alla andra på genrepet torsdag i Malmö Arena. Nu har vi ordnat så att alla ni som vill se idolerna först av alla har chansen:

Se showen live i Malmö Arena redan på torsdagen när man öppnar dörrarna till det publika genrepet med fullsatta läktare! Genrepet startar redan klockan 19:00 så att även de yngre har möjlighet att följa med. Du kommer att få se alla idoler uppträda med samma låt de sjunger i programmet på fredagen dessutom finns den vanliga juryn på plats i arenan.

Köp biljetter till genrepet den 25:e november i Malmö här!

Fredagen den 26:e november

Du har nu möjlighet att se Idol live i fem stora arenor runt om i Sverige! Den 25:e november blir det dags för Malmö i Malmö arena. 2010 är året då Idol fullkomligen exploderar! Juryn är där, finalisterna är där – se till att vara där du också!

Köp biljetter till fredagsfinalen den 26:e november i Malmö här!

Lördagen den 27:e november

”Sponsorroadshow”

Sista möjligheten för veckan blir mellan 11:00-17:00 på Kosta Outlet i Kosta. Här kommer de utröstade idolerna uppträda och efteråt blir det signering. Dessutom kommer alla sponsorer vara på plats med en massa aktiviteter.