Gör så här:
- Posta en video på Instagram där du motiverar varför just du är Sveriges största Idolfan och använd hashtaggen #IdolFredag

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av TV4.
- Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år.
- Tävlingen är giltig från och med att den presenteras i Idol Extra den 22:e november (ca 23.10). Tävlingen pågår fram till den 27:e november kl 09:00.
- Du måste ha ett öppet konto på Instagram för att vara med och tävla.
- Vinnaren kontaktas via ett direktmeddelande på Instagram.
- Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren att TV4 har rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.
- TV4 förbehåller sig rätten att ta bort eller ogiltigförklara tävlingsbidrag som inte följer angivna tävlingsinstruktioner eller där kontaktuppgifter saknas.
- TV4 ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
- Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag.
- Bidrag får inte göra inträng i annans immateriella rättighet eller utgöra diskriminering eller annan kränkande handling.
- Deltagare är legalt ansvariga för sina tävlingsbidrag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
- Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4 rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.
- Totalt utses en vinnare på Instagram som vinner två biljetter på parkett till finalen i Globen den 6:e december.
- Denna tävling är inte på något sätt sponsrad eller administrerad av Instagram. För deltagande krävs ett eget personligt konto.

Hantering av personuppgifter:
Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster.När du väljer att delta i tävlingen så kan vi kontakta dig utifrån de personuppgifter lämnat exempelvis ditt användarnamn. Anledningen till att vi hanterar dina uppgifter är att kunna administrera anmälningar, att informera och för distribuera av vinster. Vi sparar din personuppgifter så länge tävlingen pågår och raderar dem därefter. Personliga uppgifter kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vid ett senare tillfälle. Om du har frågor om dina personuppgifter kontakta oss på dpo@bonnierbroadcasting.com