Så inreder du barnrummet

Nu när vi är hemma mycket är det många som satsar på inredning. I dag visar inredaren Andrea Brodin om hur man kan göra det till en rolig aktivitet tillsammans med sina barn och vilka barnmöbler man kan investera i för en hållbar hemmamiljö. Här är listan på alla saker Andrea visade upp i Nyhetsmorgon.

”Tänk färg” – så inreder du barnrummet

När pandemin förändrat vår vardag och vi är hemma mycket är det många som säkert funderar på nya sätt att inreda. Vi har med oss inredaren Andrea Brodin, som pratar om hur man kan göra det här till en rolig aktivitet tillsammans med sina barn, och även vilka barnmöbler man långsiktigt kan investera i för en hållbar hemmamiljö.

Glöm inte tända lampan:”Tänk minst 5 belysningspunkter”

Hösten är här och mörkret med den... Och då kan det vara härligt att piffa upp hemmet med lite skön belysning. Och inredaren Andrea Brodin har tips på hur du får mysig belysning hemma. Ett par snygga lampor sätter hela rummet.

Inredningstips för en hemtrevligare hall

Inredaren Andrea Brodin visar hur du enkelt får ordning på alla skor, kläder och prylar i hallen - bästa tipsen för smart förvaring och en snyggare, hemtrevligare hall.

Så fixar du finaste picknicken

Inredaren Andrea Brodin tipsar om hur man får till den perfekta picknicken med prylarna som gör det lättare att äta i det fria. Hon tipsar också om hur du transporterar matsäcken på bästa sätt.

Så bäddar du sängen som på hotell

Vår inredare Andrea Brodin har full koll på hur man ska tänka när det kommer till sovrummets utseende. Hon visar bland annat hur man kan bädda och visar dessutom olika pyjamaser.

Slipp coronaångesten - med broderi

Lotta Sjöberg är illustratör och serietecknare och visar upp riktigt tjusiga motiv som hon broderat, och ger finfina tips till dig som vill sätta igång.

Hamstring av läkemedel oroar regioner

Flera av Sveriges regioner är oroliga för läkemedelsbrist eftersom att sjukhus och privatpersoner hamstrar mediciner, rapporterar Ekot. Läkare uppmanar nu allmänheten att hamstra med måtta.

Inredningstrenderna inför 2020 du inte får missa

Skandinaviens största möbelmässa firar 70 år. Det blir både en tillbakablick på det som varit, men såklart också en spaning om vad som är trendigt just nu. På plats på mässan möter vi både designskribenten Dan Gordon och designer Anna Holmquist

Bästa klimatsmarta tipsen från årets hetaste designer

Emma Olbers design syns i dag på Nationalmuseum och har fått in ett hållbarnhetstänk i till exempel IKEA. Under tisdagen gästade hon Nyhetsmorgon och berättade om vilket material man bör välja om man vill tänka hållbart.

"Greige" och "veige"? Här är vårens trendigaste färger

Reporter Carolin Björnerhag besöker Formexmässan i Stockholm där inredaren Andrea Brodin berättar om vårens stora inredningstrender. Hon berättar att vi går mot mjukare former och dämpade färger i hemmen.