Jul med Ernst

Slut för säsongen

Artiklar från december 2008

Gör improviserad fusk-julgran

Ernsts improviserade gran.

Att göra en improviserad gran kan låta lite underligt men frågar man inredningsgurun Ernst så är låter det som en bra idé och är väldigt enkelt att göra.

Läs hela

Så gör du Ernsts grankrona

Ljuskrona gjord av en gran. Från Jul med Ernst.

I tv-programmet Jul med Ernst har Ernst tidigare gjort en ljuskrona av en gran. Du också kan göra en själv med väldigt enkla medel. Kolla in klippet.

Läs hela

Ernst Kirchsteiger chattade med Nyhetsmorgons tittare

Ernst Kirchsteiger

Inför premiären av sitt julprogram Jul med Ernst gästade inredningsgurun Nyhetsmorgon lördag för att intervjuas, äta pepparkakor och chatta med besökarna på tv4.se. Läs chatten här!

Läs hela

Jul med Ernst

Familjens soffa åker ut i kvällens program. Ernst ersätter den med en som är mysigare.

Ernst befinner sig i Funäsdalen i Härjedalen för att hjälpa familjen Wagenius att få julstämning i hemmet. Han får i uppdrag att inreda storstugan så att hela släkten ska få plats. Det blir också en utflykt till granskogen för att hugga en julgran och Ernst ser även till att djuren får mat.

Läs hela

Så gör du Ernsts grankrans

Ernsts grankrans.

När man ska göra ett hus julfint tänk då på utemiljö. En krans på dörren eller något annat som känns välkommande är alltid trevligt att ha.

Läs hela

Så gör du Ernsts balansljushållare

I ett tidigare avsnitt av Jul med Ernst gjorde han en snygg ljushållare med äpplen. Här kan du ladda ned ritningen och göra en själv. Kom ihåg att aldrig lämna rummet utan att släcka ljusen.

Läs hela

Inköpslista - Jul med Ernst 2008

Läs hela

Ernst om sitt nya program

Ernst Kirchsteiger gör ett julprogram i TV4.

Jul med Ernst drar igång lördagen den 20 december i TV4. Nu inför premiäravsnittet berättar Ernst Kirchsteiger om tv-programmet och den härliga julen som han älskar så.
"I år blir det en riktig god jul" hälsar han.

Läs hela