Körslaget - med Lottodragningen

Slut för säsongen

Artiklar från april 2010

Ärtsoppa på Västerås slott

Marie Picasso bjöd sitt tjusiga Körslagetgäng på kunglig middag i veckan och på menyn stod den farligt klassiska måltiden - ärtsoppa.

Läs hela

Se Kalle Moraeus överraskas

I finalveckan hade team Moraeus en gemensam middag för att fira sina framgångar i Körslaget. Det körledaren inte visste var att kören hade hittat på ett litet framförande i smyg.

Läs hela

Se fjärde säsongens alla uppträdanden i Körslaget

Har du missat något framträdande eller vill njuta av musiken igen? Här finner du alla låtar från Körslagets fjärde säsong samlade.

Läs hela

Final i Körslaget 2010

Picasso och Moraeus i en sista körfajt.

Nu vet vi snart vilken stad som har Sveriges bästa kör. Här finner du allt du behöver inför den stora finalen på lördag. Vilken kör har utvecklats mest?

Läs hela

Körernas styrkor och svagheter

Under sex veckors tid har Körslagets expert Gabriel Forss utvärderat och analyserat körerna. Nu inför den viktigaste lördagen av dem alla ger han här sina bästa tips till Picassos och Moraeus körer.

Läs hela

Utröstningar i Körslaget 2010

Fem lag har lämnat tävlingen under säsongen. Återupplev känslorna från körledare och körmedlemmar strax efter att det stått klart att just deras kör blivit utröstade.

Läs hela

Så lät det innan finalen

Kalle och Marie - finalister i Körslaget 2010.

Nu är vinnaren av Körslaget 2010 framröstad och det blev Kalle Moraeus och hans Orsakör som tog hem förstapriset. Hör varför körledarna tyckte att du skulle rösta på just DERAS kör. Se talen här!

Läs hela

Team Rongedal knep bronset

Team Rongedal vidare till semifinal.

Team Rongedal blev den sista kören ut innan finalen i Körslaget. Men en bronsplats är inte illa jobbat speciellt inte när en av körmedlemmarna hedrades i kvällens avsnitt av hedersgästen själv.

Läs hela

Rongedals låtar i Körslaget

Turkosa kören i semifinalen.

Här kan du se Karlstadkörens alla framträdanden.

Läs hela

Picassos låtar i Körslaget

Team Picasso klär i rosa.

Här kan du se Västeråskörens alla framträdanden.

Läs hela
Visa fler