Jasmina: Känner du att du kommer bra överräns med alla? hur är energin i studion?
Gry Forssell: Hej. Vi kommer jättebra överens, men det är väldigt många människor som far omkring här så det är svårt att hålla koll på alla.

Andreas Hasslöf: Hej Gry Jag tycker du är jättesnygg och bästa programledaren just nu min fråga vilket vilket program är bäst att leda sommarkrysset eller körslaget? tillsist gott nytt år.
Gry Forssell: Hej Andreas! Gott nytt år till dig också och tack ska du ha! Det är supersvårt att rangordna programmen... Körslaget är roligt för att det är samma deltagare som hänger med så det blir lite kollokänsla på det. Och det har ju tävlingsmomentet som gör det spännande men Sommarkrysset är också så himla härligt. Sommar och Grönan... hur fel kan det bli?

Viktor: Hej Gry! jag tycker du är jättebra som programledare! Känns det som att det är kul med alla uppdrag eller känner du nån gång att det blir för mycket?
Gry Forssell: TACK! Jag tycker att det är kul med förfrågningarna som jag får. det är fantastiskt att få vara med och jobba med så himla roliga program

viktorius: Känner du att det nån gång blir för mycket med alla program och så du är med i?
Gry Forssell: Hej Viktorius. Nej jag tcker inte att det blir för mycket, att vara programledare är ju mitt jobb. Som jag tycker väldigt mycket om. :)

bamse: en fråga du är snygg men inte igår med din blåa klänning varför hade du den kram
Gry Forssell: Hej Bamse. Det där med kläder är ju en fråga om tycke och smak och jag tyckte den blåa var urfin.

Anita: Hej Gry.Tycker du är en häftig och modig tjej som ger dig på det mesta,hur är det att stå i rampljuset tycker du?Gott nytt år önskar jag dig/Anita
Gry Forssell: Hej Anita! Jag trivs ganska bra i rampljuset, annars hade nog mitt jobb varit ganska vidrigt :)Det är roliogt med ett jobb där man får så mycket feedback. det borde fler få i sina arbeten. Gott nytt år!

L: Hej Gry! Jag har ingen fråga .. ville bara säga att du är en fantastisk programledare!
Gry Forssell: Men TACK!

liten: hej! valde du själv att ha den där hemska klänningen igår??
Gry Forssell: Jajjemän! Stylisten Stefan Wålberg föreslog den men jag skulle aldrig ta på mig något som jag inte kände mig fin i. Jag tyckte den var urfin.

Kram Amanda: Hej! Hur är det att få leda Körslaget med så otroligt glada människor?
Gry Forssell: Amanda, det kan låta som floskler men det är sjukl kul och smittande. Det går att ta på energin här. Just nu sitter jag i in loge och hör hur körerna övar på kvällens inledningsnummer och det går inte att göra annat än att mysa.

Jossan: är du gravid?
Gry Forssell: Visst är jag det! Om allt går som det ska kommer det en bäbis i vår. Roligt!

Becka: Hur känns det att stå bredvid erik ?
Gry Forssell: Haha, det känns bra. Erik är väldigt rar.

Fia: Hej gry! Är det sant att du har en egen häst? Vad heter den och vad är det för ras? Kram!
Gry Forssell: Hej. Nej jag har ingen egen häst nu. Det tar alldeles för mycket tid så jag rider på andras hästar när det blir tillfälle. Jag hade ett connemarasto när jag var yngre och efter det ett svenskt halvblod.

Jossan: vilken stad kommer du ifrån från början
Gry Forssell: Hej. Jag kommer från Luleå. Jag är född i Växjö men flyttade till Luleå som 3åring så det är min hemstad.

Nina Segerstedt: Hej jag är med i Team Cans och ville bara tacka för förra säsongen, Körslaget är bland det roligaste jag har gjort. Hoppas att allt är bra med dig. Kram
Gry Forssell: Hej Nina. vad roligt att du tyckte att det var kul. Det känns spännande (och lite konstigt) att göra det igen. Ha det bra och hälsa de andra!

Calle: tjena Gry Hur Känns de att Körslaget har börjat igen???
Gry Forssell: Hej. Det är jättekul och lite konstigt på samma gång. Allt är likadant som förra gången, de flesta som jobbar med programmet är samma människor men deltagarna är nya, nyfikna, nervösa och peppade så det är kul. Sedan förra gången har studkion varit Filip och Fredriks och Idols och nu har vi flyttat in igen.

Rebecca: Hej! JAg är intreserad av vad du tycker om "Team Magnus" och hur du tror det kommer att gå för dem? Min lillasyster inkluderas nämligen i kören :-) Mvh/Rebecca
Gry Forssell: Hej. Jag har ingen favoritkör och försöker låta bli att uttala mig om någon kör så det inte blir dålig stämning eller missuppfattas. Men jag tycker att alla 7teamen är råbra och supermodiga som vågar vara med!

Kárin: Kan man rösta på tv4 sajten också eller enbart ringa in? Kändes konstigt att det gick dåligt nästan enbart för tjejerna!
Gry Forssell: Hej. Man röstar via sms elelr telefonsamtal.

kalle: Vem tro du åker ut i kväll
Gry Forssell: Oj. Ingen aning..

Andreas Hasslöf: Hej igen Gry vad har du för favorit musik jag gillar 60 tals rock Rolling stones.
Gry Forssell: Hej. stones är bra. Jag är verkligen vad man skulel kunna kalla allätare. Jag r uppvuxen med stones, Beatles och den typen av musik men lyssnar mycket på svensk musik, hårdrock och Bob Marley. Och hip hop. Och pop. Ja, du ser...

L: Hur var din jul?
Gry Forssell: HÄRLIG. Och lugn. Hemmajul med sill och tomte.

katarina: Du är jätte vacker men vem är det som hjälper dig med det du ska ha på dig, gillade inte alls din klänning igår.
Gry Forssell: Katarina, då tror jag inte att du kommer gilla den jag ska ha ikväll. :) Som svar på frågan så är det Stefan Wåhlberg som hjälper mig. Han har hjälpt mig på alla Sommarkryss, Grammisgalan och han sydde klännigen till mitt bröllop. Han var stylist åt alla Idoldeltagarna, syr kläderna till Let's Dance och Stjärnor på is, så han är ganska erfaren när det gäller kläder.

Anton: Hej Gry, jag tycker jättemycket om körslaget och jag undrar om ni kommer ha det flera år? :)
Gry Forssell: Vad roligt att du gillar programmet. Jag vet inte när eller om det planeras fler säsonger. Skriv till TittO vettja!

Pira: Vilket program önskar du att du vore programledare för?
Gry Forssell: Hej Pira. Körslaget:)

Christian: Vad ska du Göra Till Nyår
Gry Forssell: Jag ska fira nyår hos några kompisar. Det blir lugnt familjefirande. Inte mycket champagne för mig just nu.

Calle: hejsan kan du Hälsa till timo han e grymm
Gry Forssell: Ja, han är härlig.

Amanda: Lycka till i kväll
Gry Forssell: Tack Amanda!

Gry: Ciao! =) Satt i publiken igår och hejade! Tycker du är en jätteduktig programledare! Är du nervös nånting inför såna här direktsändningar? :)
Gry Forssell: Hej. Hoppas ni hade det trevligt. Nej, jag blir inte nervös, ja tycker bara att det är kul!

katarina: grattis till bebisen
Gry Forssell: Tack Katarina! det känns jättebra.

Gry Forssell: Nu ska jag gå och titta till körerna och påbörja mitt studiorep så jag vet vilka kameror jag ska kolla i och var jag ska stå. Sen har vi genrep och kl20 kör vi hårt! Hoppas ni tittar (och röstar) och tack för alla frågor. En halvtimme går fort och jag hann tyvärr inte svara på alla, men vi kanske får fler chanser. Ha det bra och gott nytt år till er alla!