Att Joacim Cans och kören från Mora tog hem hela klabbet är det väl få tittare som har missat. Men Körslaget bjöd på fler minnesvärda händelser, både i rutan och efter att tv-kamerorna släckts. Tv4.se lät Gry Forssell få göra Körslaget-testet först av alla.

Är du nöjd med resultatet, Gry? - Mycket! Det var en fråga om Joacim Cans jag inte hade riktigt koll på.

Vad minns du annars mest från förra säsongen? - Stämningen och nervositeten hos alla deltagarna. Det är ju 147 personer som är med och sjunger i de första två programmen och det är helt fantastiskt när de är där allihop samtidigt.

Det är premiär annandag jul, hur mycket ser du fram emot det här? - Jättemycket! Det är kul också att körledarna är så laddade.

Vad längtar du mest efter? - Jag är nyfiken på att få träffa körerna och se vad de har fått ihop för gäng, det handlar väldigt mycket om att få ihop bra gäng.

Du som varit med förut - vad är ditt hetaste tips till körledarna och deras körer? - Att tänka på vad de väljer för låtar. De ska vara bra körlåtar och sådant som folk vill rösta på. Och - ju mer man engagerar sig i sin kör desto bättre går det, det visade sig förra säsongen.

Bjuder du på någon ny klädchock som tidningarna kan skriva om? - Vi får se. Jag brydde mig inte så mycket om det där, det handlade om en klänning jag hade sista kvarten i sista programmet och då hade jag gjort sju program till...