Ålder: Ålderslös

Tidigare erfarenhet av körsång: - Jag sjöng och spelade piano tillsammans med en kör på högstadiet. Senare blev jag medlem i en kör på universitetet som hette ”University of Miami Chamber Singers”. Vi turnerade på gästspel till bla Ryssland och ett par andra europeiska länder.

Tidigare erfarenhet av ”körlederi”: - Ingen erfarenhet alls.

Varför har du antagit utmaningen att vara med i Körslaget? - Jag ääälskar musik och älskar att sjunga. Det är en dröm att samarbeta med andra som delar mitt intresse. Sen tycker jag det är dags att sätta Sundsvall på musikkartan igen som stolt körstad med bla Lönnå i spetsen.

Vad är din taktik för att vinna? - Jag kommer att fokusera på energi i rytmer och framträdande. Det är mina egna ledord som artist, och vad jag kan se och höra i min kör är detta något vi verkligen kan briljera i. I kören finns en helt ny generation sångare som bara väntar på att bli hörda och för tittarna att säga… ”wow!

Varför kommer din kör att kamma hem hela Körslaget? - Därför att vi sjunger ”arslet” av oss!!!

Hur ska du motivera dina medlemmar? - Jag ska ge dom allt av mina erfarenheter, min energi och min musikalitet som jag samlat på mig genom åren. Men, dom lär mig massor också och det är en kick att få en sån feedback. Det kommer att bli ett härligt samspel och massa energi mellan oss i sändningarna.

Vilken kör blir den värsta konkurrenten? - Jag tror Erik blir en tuff motståndare. Han är snygg och jag har hört honom sjunga - en bra kombination!