Ålder: 46

Tidigare erfarenhet av körsång: - Sjungit i kör i högstadiet men framförallt jobbat mycket med stämsång under våra skivproduktioner.

Tidigare erfarenhet av "körlederi": - Aldrig lett en kör men har alltid mycket egna stämsångsidéer när jag jobbar med mina egna produktioner, vare sig live eller i skivstudion.

Varför har du antagit utmaningen att vara med i Körslaget? - Tycker att körslaget är ett program med massor av värme och sångglädje!

Vad är din taktik för att vinna? - Vill få mina körmedlemmar att känna total sångglädje och lekfullhet och därmed, hur det än går, också få dem att känna sig som "vinnare". Men självklart vill vi vara kvar så länge som möjligt, helst ända tills finalen, så vi ska tävla ända från fotknölarna till längst ut i våra kluvna hårtoppar.....VI ÄR LADDADE SOM SJUTTON!!!!

Varför kommer din kör att kamma hem hela Körslaget? - Förhoppningsvis för att våran spelglädje sprider sig genom tv-rutan till tittarna och för att vi hittar låtar att framföra som kören älskar att sjunga.

Hur ska du motivera dina medlemmar? - Det blir inte svårt, då jag redan vid audition kände att de alla har ett brinnande hjärta för sång, musik och körslaget.

Vilken kör blir den värsta konkurrenten? - Alla, tveklöst!