Lina: Hej hopp! Jättesynd att ni åkte, ni förtjänade verkligen att vara kvar. Vilken låt hade ni gjort nästa vecka om ni skulle varit kvar? Älskar dig Nanne. Puss! /Lina
Nanne Grönvall: Hej! Vi är glada att vi har kommit så långt som vi har gjort och jag har fått nya vänner i denna fantastiska kör! Om vi hade gått vidare hade kören gjort Avundsjuk nästa vecka. :-)

Anna:): hej! hur är det? du sjukt grym i körslaget saknar dig o dun kör redan:P kram Anna<3:P
Nanne Grönvall: Tack söta du! Vi har haft ett par fantastiska veckor tillsammans. Så vi hänger inte läpp utan gläds åt att vi fick vara kvar så här länge. :-)

felicia: hejsan nanne .. för några år sedan var jag på din konsert, jag lovar! jag ÄR ditt största fän . Jag har tyckt om dig sedan jag var 6-7 år ! och nu är jag snart 12 :) jag har en fråga ... : svarar du värkligen personligen på alla frågor? jag vet att du är en snäll person! och jag såg en gång på tv och då sa du " om man inte svarar på sina brev är det samma som att gå ut och inte säga " hej " tillbaka till människor" Jag tycker värkligen om dig nanne! JAG ÄR DITT STÖRSTA FÄN!! snälla svara !
Nanne Grönvall: Jag hinner inte besvara alla brev och mail som jag får, för det kommer hela tiden in massor till vårat kontor Somco. Jag försökte besvara alla på Facebook, som då var en privat sida, men då det hela tiden kommit in massor av nya förfrågningar och jag har haft över 2000 nya facebook förfrågningar, så har jag nu valt att göra den till en officiell sida, för det fanns aldrig någon chans att hinna svara alla innan det hela tiden kom in massor av nya igen. :-)

rebecka udd^^: Hej Nanne. Hur många gånger har du varit med i Melodifestivalen? Många kramar, Rebecka <3
Nanne Grönvall: Jag har varit med i Melodifestivalen 8 ggr som artist, om man inkluderar när jag var med i den engelska melodifestivalen och tävlade. Har dessutom medverkat som kompositör till ytterligare några bidra, bl.a Det Vackraste. All info om mitt deltagande i festivalen och annat hittar du på min hemsida www.nanne.se

Adrianna: hej nanne!! hur kan man bidra till din stiftelse fast man inte bor i hägersten utan i landvetter?? svara gärna på detta för jag vill gärna bidra!!!!!
Nanne Grönvall: Vi har precis startat upp Stiftelsen så tids nog hoppas vi på att hitta möjligheter för många andra att deltaga/bidraga på olika sätt. I dag åker vi i väg till 3 barnhem i Estland. Vi har lyckats samla in så en hel lastbil är fullastad. Så vi har stått och lastat kartonger med kläder, leksaker, tandborstar, schampoon, skor och massor av annat, hela förmiddagen. Tvära kast - tv-studion ena dagen med glittriga kläder och allt och nästa dag i Estland hos föräldralösa barn mellan 0-18 år. Det är sammanlagt 150 barn på dessa 3 barnhem! Ni kan läsa mer om det och följa i bloggen hur resan har gått, på: www.nannestiftelsen.se

emma josse: hur känns det att lämna kören??? kram emma josse
Nanne Grönvall: Kommer att sakna gänget, men jag har lovat att bjuda dem på middag på lördag och då ska vi samtidigt kolla på körslaget! :-)

Caroline: Hej Nanne. Hur kändes det när Gry sa att Team Hanna gick vidare?
Nanne Grönvall: Jag blev ledsen för min körs skull att vi åkte, men jag blev samtidigt glad för Hannas skull för hon är en av mina bästa vänner i hela världen! :-)

Christoffer: Heej,jag gillade er kör mest,hoppas det går bättre i framtiden
Nanne Grönvall: Här hängs det inte läpp. Jag har fullt upp med skivinspelning och massor av gigs och andra jobb. Det är mer för mina eldsjälar till kör som jag kan känna att det är super trist att vi inte kunde fortsätta. Nu har alla de 3 största städerna rykt; Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Orrac: Vad har varit den största utmaningen med "Körslaget"?
Nanne Grönvall: Det har varit att hitta stämmor och koreografi. Har haft fantastisk support vad det gäller detta från hela kören, men framförallt har Johan och Titti varit ovärderliga att få ihop det. Nina i kören var också en klippa som höll ihop alla administrativa bitar. Jag älskar verkligen hela min kör och kommer att sakna dem!!!!!

Malin "Malle": Hur länge ska du vara i Estland? Vi i Sverige kommer sakna dig sötis. ;) Pussar o kramar till dig! Och tusen tack för autografen jag fick som Celicia fixade! :D Blev superglad!!! Älskar dig sötaste Nanne! :)
Nanne Grönvall: Tack söta, rara. Vi kommer tillbaks mot slutet av veckan.

Åsa: Hej! Jag undrar hur mycket ni (du och kören) har tränat inför varje sändning. Tränar ni på kvällstid, för de flesta körmedlemmar arbetar väl också..?
Nanne Grönvall: Ja, vi har tränat på kvällarna då de alla har jobb eller skola på dagarna och jag har haft fullt upp med Nanne Stiftelsen inför Estlands resan. De har varit otroliga slitvargar; repeterat, repeterat och repeterat igen. Wow! Inga latmaskar där inte! :-)

Damien: hej Nanne vem är din idol ? många kramar damien
Nanne Grönvall: Älskar gruppen Heart och My Chemical Romance. Är också oerhört imponerad av Robyn som är en unik artist!

karolina: Hej nanne! är du kär inon?
Nanne Grönvall: Ja, jag är gift med Peter och vi har levt ihop som ett par i över 21 år och jag älskar honom nog mer än någonsin! ;-)

: Tror du att anledningen till att de största städerna har åkt, kan vara att de mindre städerna är mer angelägna att hålla kvar sina representanter i tävlingen och därför röstar mer? Annars vet jag inte, för ni var verkligen GRYMMA hela vägen! =) Stora kramar till dig!
Nanne Grönvall: Tack! Det är absolut en större satsning i de mindre städerna, då kommunerna går in i det på ett helt annat sätt och jag tror att många där är mer angelägna om att just deras städer ska vara kvar.

Rita (gammal br: Hej Nanne! Kommer du ihåg mig från B C R-tiden?
Nanne Grönvall: Hej Rita! Kul att höra från dig! Kommer absolut ihåg dig från Bay City Rollers-tiden, då vi var ett gäng fans som jämt höll ihop!

Ett stort fan!: Var det kul att va med?,heter du Nanne på riktigt?
Nanne Grönvall: Det var otroligt händelserikt och lärorikt att få vara med. Jag heter egentligen Marianne.

LIzz: hejsan nanne jag undrar om du cka släppa någon ny skiva och om du har någon ny hitt ? snälla om du svarar kan du väll nämna mitt namn " lizz" de skulle vara så coolt
Nanne Grönvall: Ja, det kommer en ny skiva i vår. Det kommer mer info om det framöver på min hemsida www.nanne.se

Nanne Grönvall: Tack för att hört av er. Tyvärr hinner jag inte besvara alla frågor som kommer in. Nu bär det av till Estland. Puss och kram! Var rädda om er och glöm aldrig bort att ni alla är unika och ovärderliga! :-)