Ålder: Jag är 29 år gammal.

Tidigare erfarenhet av körsång:
- När jag var liten sjöng jag flera år i världens näst bästa gosskör, Göteborgs Domkyrkas Gosskör. Där lades mycket av min musikaliska grund.

- När jag genom åren producerat och spelat in skivor har det där med gosskör blivit lite av mitt signum. Eller, lite kanske är fel ord förresten. Så ofta jag kunnat har jag pressat in falsett i så många stämmor som det bara går, ibland jättelyckat, ibland mindre.

Tidigare erfarenhet av ”körlederi”: - Som sagt så har jag lett mig själv på flera inspelningar. Sedan så tog jag för två år sedan kontakt med Göteborgs gladaste kör, Akvarellen, för att hjälpa mig på en konsert. De måste ha trott att jag var helt från vettet vid de två första reptillfällena. Jag satt bakom min gitarr och basunerade ut stämmor åt olika håll, ändrade mig plötsligt och slog sönder tre strängar på min gitarr.

Så för att sammanfatta, för att slippa använda ordet galen, kan man nog kalla mig ganska passionerad som körledare.

Varför har du antagit utmaningen att vara med i Körslaget? - Jag tvekade i exakt fyra minuter. Och det bara för att verka cool och svåråtkomlig. Ordet "nej" fanns över huvud taget inte med i min vokabulär. "Fan vad roligt!!!" däremot, var tre ord som blockerade ut det mesta som försökte ta plats i mitt huvud den dagen.

Vad är din taktik för att vinna? - Taktik och jag har aldrig varit särskilt goda vänner. Vinna tycker jag bättre om.

Varför kommer din kör att kamma hem hela Körslaget? - Det, mina vänner, blir en senare fråga att ta ställning till. Missförstå mig inte, jag tänker såklart vinna, men just varför har jag inte funderat på än.

Hur ska du motivera dina medlemmar? - Genom att vara mig själv. Skittråkigt svar, men för en gångs skull är det sant.

Vilken kör blir den värsta konkurrenten? - Monsieur Segerstedt kan bli en svår nöt att knäcka eftersom alla redan kan hans telefonnummer från Idol.

- Kvalitetsmässigt dock, tror jag att fru Frazier kan hoppa upp från längst ner på bettinglistorna och knäppa oss whiteboys på näsan ganska så ordentligt.