Amy Diamond: Hej Allihopa!

Texas: hur skulle du beskriva dig själv med tre ord
Amy Diamond: Hej Texas! Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle jag nog säga att jag är: glad, positiv och målmedveten.

F17: Hej amy! Tror du att din lilla syster kmr bli artist i framtiden? Hon sjunger ju bra och ni är skiiit lika. även rösten haha<3
Amy Diamond: Hej F17! Ja. Om hon vill bli artist så tror jag absolut att hon kommer bli det. Hon sjunger jättebra!

Josefine :): Vilken låt gillar du bäst på din nya cd??
Amy Diamond: Hej Josefine! Vad svårt! Just nu gillar jag Deserve Better och Bittersweet bäst. Men jag har olika favoriter hela tiden :)

Rebecka: Hej vad trist att din kör åkte ut jag hejade på dej så jag vet inte vem jag ska heja på nu. Vem kommer du heja på?
Amy Diamond: Hej Rebecka! Tack så jättemycket! Jag kommer hejja på dem allihopa. Alla körerna som är kvar är så bra! Det ska bli jättespännande att se vilka två körer det blir som går vidare till finalen :)

susanna: Hur kom du på att du ville bli frisör???
Amy Diamond: Hej Susanna! Jag har alltid gillat att hålla på med hår. När jag skulle söka till gymnasiet så valde jag mellan frisör och mode&design. Tillslut bestämde jag mig för frisör eftersom jag tyckte att det verkade roligast :D

Hanna: Hej Amy, jag har 2 små frågor. Hur kändes det att vara yngst i körslaget, var det kul? Vad tyckte du om dem andra deltagarna eller "körledarna"?
Amy Diamond: Hej Hanna! Det har varit jättekul att vara den yngsta körledaren i Körslaget men yngst i hela körslaget var nog min lillasyster Lisa. Hon är 12 år :). De andra Körledarna är jättesnälla! Det har varit jätteroligt att få träffa alla. På finalen träffas vi alla igen, både körer och körledare :)

Sofie Linnerfor: Låten "Build me up" som finns på VIP sidan på amydiamond.se, varför är inte den med på skivan? Den är ju jättebra! :)
Amy Diamond: Hej Sofie! Tack, vad kul att du gillar den. Det var redan så många låtar på skivan så vi bestämde oss för att ha den som en bonus-låt :)

ninjan: nu när ni har åkt ut,ska ni fortsätta träffas som kör?
Amy Diamond: Hej Ninjan! Ja, alla bor ju i Jönköping. Vi kommer även träffa alla andra körerna på finalen! :)

Jessica: Vem tror du vinner körslaget?
Amy Diamond: Hej Jessica! Jag har verkligen ingen aning. Det känns som om precis vad som helst kan hända i Körslaget! :)

Ola: Om du inte var sångerska, vad skulle du vara då? Visst utbildar du dig till frisör? Vilket är roligast?
Amy Diamond: Hej Ola! Just nu utbildar jag mig till frisör. Jag tycker båda är så otroligt kul! :)

moa diallo: Amy har du varit hemma hos nån kändis? var det roligt när Olas lag kläde ut sig till tjejer?
Amy Diamond: Hej Moa! Nej, det har jag inte. Jag tyckte Olas kör var jätterolig igår när de klädde ut sig. Deras inlevelse var fantastisk! :D

Ozzy: Hej, synd att du åkte. Körerna verkar sjukt samspelta, hur mycket övade de under veckorna?
Amy Diamond: Hej Ozzy! Vi övade nästan varje dag :)

Sara: Hej Amy! Det är jätte synd att du åkte. Jag hejade på dig och din kör... Men du och din kör var jätte bra!!!! Jag undrar: Jag gillar att sjunga och jag skulle gjärna vilja visa det på nått sätt men hur? Hur gjorde du? Du var med i småstjärnorna men det är jag för gammal för... Finns det nått annat sätt? Hälsningtar Sara 11 år.
Amy Diamond: Hej Sara! Tack så jättemycket :)! Jag var med i jättemånga talangtävlingar när jag var liten. Det är ett jättebra sätt att få chansen att stå på scen. Man kan också sjunga i skolan eller sjunga för sin familj eller sina vänner. :)

To-boo: Vad har du för planer den närmsta framtiden?
Amy Diamond: Hej To-boo! Jag går i skolan (2:a året på gymnasiet) och sen ska jag börja repetitionerna inför min roll som Alice i "Alice i underlandet" som har premiär den 26:e december på maxim teatern. Sedan laddar vi självklart upp inför finalen av Körslaget då vi får vara på plats och heja på de två finalisterna! :)

moderator: Det var all tid vi hade den här gången. Tack till alla som chattat och tack till Amy Diamond!

Anna: Du har jobbat väldigt länge i en branch där de flesta är äldre än vad du varit. Känner du dig aldrig lite ensam bland alla "gamlingar"?
Amy Diamond: Hej Anna! Nej det gör jag faktiskt inte :). Jag träffar på människor i alla möjliga åldrar och tycker det är jättekul :D.

Nisse: Hej Amy. Fanns det någon kör som var mer tävlingsinriktad än andra?
Amy Diamond: Hej Nisse! Nej, jag tror att alla körer var väldigt tävlingsinriktade på scenen. Alla ville leverera det bästa de kunde. Bakom scenen så umgicks alla så det var alltid jättebra stämning :)

Amanda: Jag tycker att du har så fint hår hur länge har du varit artist.
Amy Diamond: Hej Amanda! Tack så jättemycket :). Jag släppte min första singel när jag var tolv år så jag har hållit på med musik i ungefär fem år :D.

Amy Diamond: Hej Allihopa! Tack så jättemycket för alla frågor :) Det har varit jättekul att chatta med er! Många Kramar Amy