Men internet är inte säkra kvarter och de hemdatorer som kopplas upp mot spelet är sårbara. Kalla fakta kan avslöja hur avancerad databrottslighet riktas mot internetpokerns världselit; där miljoner har lagts i potten utan att spelaren förstått att motspelaren kunnat se varenda kort på handen.

- Jag förlorade flera miljoner till en och samma person under några veckor. När jag senare lämnade in datorn fick jag reda på att jag fått en "trojan" i den. Så någon satt och såg innehållet på min skärm flera gånger i minuten, säger "Johan".

- I dag ser vi organiserade, kriminella gäng, som skapar virus för att tjäna pengar. Miljonärer som blivit miljonärer tack vare virus, säger Mikko Hyppönen, en av världens främsta datasäkerhetsexperter.

Vi avslöjar också hur brister hos pokersajterna gör det allt för enkelt för brottslingar och möter 16-årige "Gustav", som berättar hur han lyckades ta över miljontals kronor på pokerelitens internetkonton.
- Jag tänkte inte så mycket. Jag kom in och såg att det var mycket pengar och då är det klart att man vill ta dem. Det var ju så lätt, säger "Gustav" till Kalla fakta.

Reporter: Lennart Peterson
Programledare: Peter Lindgren
Redaktör/redaktionschef: Susanne Edmark