Den 18 oktober 2008 knivhöggs 23-årige Ahmed Ibrahim Ali till döds på en motorvägsavfart i utkanten av Stockholm. De flesta kände Ahmed som Romario; han var en hjälte i hemmalaget Husby Atletico och hade spelat upp fotbollslaget till division fem bara några veckor tidigare.

Tumult på E4an

Men ett bråk på krogen slutade i tumult på E4an, Romario dog och två vänner skadades allvarligt. Och trots förundersökning, trots tingsrättsförhandling och trots att det fanns tolv vittnen på platsen har ännu ingen kunnat dömas för dådet. Ingen vill berätta vad som har hänt.

"Går en mördare lös"

Hos fotbollslaget Atletico Husby finns sorgen kvar, men också frustrationen.
- Det var flera personer där, men ingen har fått en dom, det går en mördare lös där ute, säger en av fotbollskompisarna till Kalla fakta.

Locket på från polisen

Kalla faktas Jonas Berg har granskat fallet och försökt få svar på sina frågor. Men ingen vill berätta. Polisen vill inte prata om den interna konflikt som uppstod nästan direkt efter dådet. Åklagaren vill inte kommentera varför man brutit mot sekretessen i förundersökningen. Och inget av vittnena vill berätta om vad som egentligen hände den där kvällen i oktober.

Vem mördade Romario? Och varför?