- Det är äckligt men jag får pengar, säger ”Nalee”, som försörjer sina gamla föräldrar i Thailand genom att onanera åt svenska män.

En thaimassör kan tjäna runt tiotusen kronor extra i månaden på att sälja sex, annars är lönen runt 4000 kronor.

Genom att utge sig för att söka jobb har en av Kalla faktas reportrar fått kontakt med några av de svenska männen bakom salongerna. Hon blir då varnad för att prata om sexuella tjänster i telefon.

”Det är inte olagligt att sälja sex för dig, men det är ett brott för mig” förklarar en av ägarna.

Antalet thaimassagesalonger har ökat kraftigt det senaste året och numera finns det runt 350 stycken i Sverige. I Stockholm finns det runt 200. Hittills har endast en ägare dömts för koppleri och på två av hans gamla salonger pågår fortfarande bordellverksamheten, visar Kalla faktas granskning.

Förtydligande: I reportaget om thaimassage förekommer en avfilmad och anonymiserad thaimassage-sajt i samband med att speakerrösten berättar att det förekommer rykten om sexuella tjänster inom thaimassagebranschen.

Vi vill förtydliga att den anonymiserade sajten som visas är ett exempel på en av de hundratals salonger i Sverige som marknadsför sig på internet. Den är inte ett exempel på salonger som säljer sex.