Den 27:e februari flyttar Sveriges största hiphopgala in i Annexet vid Globen. Fler hiphop-älskare kommer ha chansen att få uppleva denna festliga tillställning och se sina favoriter prisas i ett tjugotal kategorier samt liveuppträdanden. Med en större publik och större arena så är vi glada att idag få presentera mångsysslaren Behrang Miri som konferencier för Kingsizegalan 2015.

- Det är en stor ära för mig att få möjligheten att leda årets Kingsizegala. Jag är stolt över att kunna vara en del av denna svenska hiphop rörelsen och Kingsize har varit och är en väldigt viktig plattform i att lyfta och synliggöra den kraft som finns inom svensk hiphop, säger Behrang Miri om sitt nya uppdrag.

Lundasonen Behrang Miri är även aktuell med sitt deltagande i årets upplaga av Melodifestivalen tillsammans med Victor Crone. Låten "Det Rår Vi Inte För" har fått sin inspiration från Jay Z:s och Alicia Keys låt "Empire State of Mind". Redan 2008 gjorde Miri släppte sitt debutalbum "Boken om mitt liv" och har bara det senaste året bland annat varit programledare för Aftonbladet TV:s debattprogram "Partiprogrammet". Han har även varit programledare för P4 Malmöhus och Svensktoppen Nästa i Skåne samt ledde Malmös lag i SVT:s "Det Stora Matslaget" där han tog hem hela vinsten.

- Jag lovar att tillsammans med publiken, alla pristagare, alla artister och alla tittare där ute gå loss så mycket som det bara går, säger Behrang.