Extern länk
Början på sidans innehåll

Spionbluffen – ryssen som kom tillbaka från de döda

2018-05-31 • 1 min 25 sek

Nu till den sanslösa historien om den den Putinkritiske ryske journalisten Arkadij Babtjenko. För ett par dagar sedan gick ukrainska myndigheter, och till och med presidenten själv, ut och sa att han var mördad. Alla trodde på det, även Babtjenkos fru! Men på onsdagen stod han plötsligt på en presskonferens – livs levande. Allt var en medveten kupp. Varför gör man så här? Utrikeskommentator Stefan Borg analyserar.

Så får du hunden att bli trygg ensam

7 min 4 sek

Många har valt att skaffa hund under pandemin, kanske som ett led i att många vill ha sällskap i en tid när hemmaarbete blivit vanligare. Nu kommer dock signaler om att dessa så kallade pandemihundar har svårt för att vara ensamma. En som märkt av detta är hundcoachen Fredrik Steen som får många frågor i ämnet. Här ger Steen flera handfasta tips på hur du ska bära dig åt för att få hunden att trivas ensam.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.