Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussion...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Springa i hetta – bästa råden från löparexperten

2018-05-31 • 6 min 8 sek

På lördag är det dags för Stockholm Marathon och som prognosen ser ut nu kommer det att bli riktigt hett – runt 30 grader och strålande sol. Hur farligt är det att springa i hetta och vad är viktigt att tänka på? Det reder löparexperten och Stockholm Marathon-vinnaren Anders Szalkai ut här. Han ger även sina bästa tips till TV4:s löpande reporter Johan Forsstedt.

Så får du tillbaka lukt- och smaksinnet: ”Jag tränar dagarna i ända”

8 min 45 sek

”För mig har det funkat att äta det jag gillar” säger kocken Tea Malmegård, som tappade lukt- och smaksinnet efter en covidinfektion i mars 2020. Förödande i ett sådant yrke, kan man tycka, men hon har jobbat hårt för att hitta tillbaka till matglädjen – och det har gett resultat. Charlotte Cervin-Hoberg, biomedicinsk analytiker vid Skånes universitetssjukhus, berättar hur man kan träna upp lukt- och smaksinnet igen.