Extern länk
Början på sidans innehåll

Nyhetsmorgon

Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussion...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Fentanyl-domen blir vägledande

2018-06-03 • 1 min 57 sek

I många år har polis och tull lekt katt och råtta med "internetdroger" som säljs på nätet. Så fort ett ämne narkotikaklassas, byts en liten beståndsdel ut och plötsligt kan man sälja drogen utan att kunna dömas eftersom den nya substansen trots liten förändring inte är olaglig. Nu dömdes två bröder som har haft en "drogfirma" på nätet till vållande till annans död. En mycket betydande dom och man kan hoppas att detta blir kutym för kommande situationer och att droger på nätet kan ge fängelse, säger Expressens nöjeskrönikör Malin Collin.

Här kan elever få gratis körkortslektioner: ”Stor möjlighet”

4 min 27 sek

Ofta går det åt många tusenlappar till att ta körkort, något som kan göra det svårt för de som inte har råd. Men på Oscarsgymnasiet i Oskarshamn kommer eleverna från och med i höst kunna ansöka om ett stipendium för att få gratis körkortsundervisning. Något som eleverna Linnéa Sandstedt, Hanna Martin och Alfred Tyrberg tycker är bra.