Extern länk
Början på sidans innehåll

Så hanterar du stress och tidsbrist

2018-06-03 • 8 min 56 sek

Just nu är vi mitt uppe i en av de mest intensiva perioderna på året med studentfester, dop, födelsedagskalas, dansuppvisningar, afterworks osv osv. Samtidigt vill man ha ett någorlunda städat hem, göra bra ifrån sig på jobbet och kanske hinna med ett träningspass. Allt krockar och inget går ihop!Christina Stielli, författare och föreläsare vill börja med att skrota det förlegade ordet livspussel.

Marcus Noteruis testar spark: ”Alla har sin stil och den där var unik”

10 min 43 sek

"In sweden we call it a kick". Bevingade ord från en känd film, som vissa av er kanske känner igen. Och det verkar som att sparken har fått en liten pånyttfödelse efter några år i dvala. Marcus Noterius, besöker en spark-tillverkare utanför Östersund och testar både nya modeller och den gamla hederliga, och i norrland älskade, sparken tillsammans med sparktillverkarna Henrik Andersson och Mikael Eklund.

Axolotlen Stefan gör succé: ”Han är ganska tam”

3 min 27 sek

En märklig krabat som gjort succé på bland annat Instagram är axolotlen Stefan som bor hemma hos dig Amanda Jansson Säregård. Här får du se Stefan in action och höra Amanda berätta om sitt ovanliga husdjur.