Extern länk
Början på sidans innehåll

Fridas VM-resa - ”Jag var den första kvinnan någonsin som fick komma in på träningen”

2018-06-05 • 7 min 50 sek

Under våren har vi fått följa sportreportern Frida Nordstrands globala fotbollsresa som tagit henne till märkliga, spännande och överraskande möten. Resorna har exempelvis gått till Panama, till Iran, Mexiko, Ryssland, Argentina och Sundsvall. Frida minns resan till Iran lite extra mycket, den blev mer eller mindre historisk.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.