Extern länk
Början på sidans innehåll

Kroppsaktivisten Anna: Vändningen kom när min dotter bad mig sluta banta

2018-07-19 • 6 min 30 sek

Sommar, sol och strand förknippar många med njutning, men för andra innebär det rädsla och ångest. Att älska sin kropp oavsett vad är oerhört viktigt, men inte alltid så enkelt. Vi har fantastiska Anna och Matilda här idag som genom sina instagram-konton sprider kropps-positivitet till tusentals människor.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.