Måns Zelmerlöw om stil: "Jag hade till och med fluga när jag gick och köpte mjölk"

Mångsidiga artisten och nyblivne pappan Måns Zelmerlöf satte sig ner med kompisen och stilexpert Alexander Wiberg och började klura på hur en modern gentleman är. Resultatet blev livsstilsboken som heter just "Den moderna gentlemannen". Men eftersom det är 40 år sedan kultfilmen Grease hade premiär och Måns faktiskt spelat Danny Zuko får han förstås även prata om det samt det faktum att han nyligen blivit pappa.

Gripandet av Navalnyj "Förskräckelse att ryska ledningen gör så här"

Johanna Melén är Rysslandskorrespondent på Sveriges Radio och kom till Ryssland för första gången på nittiotalet, samtidigt som Putin utsågs till landets premiärminister. Sedan dess har han suttit vid makten i 20 år, en period som kantats av konflikter, militär upptrappning och isolering från väst. Senaste månaderna har gripandet av regimkritikern Akeksej Navalnyj fått stor uppmärksamhet. Johanna kommenterar ryska myndigheters hantering av situationen. Hennes bok "Mina ryska vänner" är en redogörelse av Putins tid vid makten och hennes egen tid i landet.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.