Början på sidans innehåll

Venice Beach

Svensk realityserie där sju unga färgstarka svenskar tar steget för att uppfylla sina drömmar i Los Angeles. I det superheta området Venice Beach jagar de framgång samtidigt som kärleken och stränderna förför. Kommer de att lyckas?

Svensk realityserie där sju unga färgstarka svenskar tar steget för att uppfylla sina drömmar i Los Angeles. I det superheta området Venice Beach jagar de framgång samtidigt som kärleken och stränderna förför. Kommer de att lyckas?

"USA går extremt all in när det kommer till Halloween"

2018-12-20 • 59 sek

Följ med när Lina Cedmer firar Halloween tillsammans med sina vänner!

Direktrapportering

Festival i Abbot Kinney!

1 min 9 sek

Följ med när Lina och hennes vänner åker till Abbot Kinney för en liten dagsfestival. Bland annat provar de lustiga klädesplagg och äter svenskt godis

Direktrapportering

Sofia och Howie om lyxbåten i Venice

1 min

Sofia Isaksson är med pojkvännen Howie i Venice för att titta på husvisningar men måste först hinna med några ärenden på båten nere i Venice hamn.

Direktrapportering

Sara Montazami: "Älskling, du kissar i tältet!"

1 min 5 sek

Sara och Hanna Montazami är på semester i Mexiko och tältar med pojkvännerna. Men Sara Montazami vaknar mitt i natten av en, minst sagt, oväntad händelse. "Jag hoppas det är en engångsföreteelse", säger Hanna.

Direktrapportering

Venice-deltagarna på lanseringsfrukost i Stockholm

33 sek

Venice Beach har haft premiär i TV4 Play. I ett exklusivt lanseringsevent bjöd deltagarna Hanna och Sara Montazami, Lina Cedmer och Julia Bailey in gäster till en intim brunch i Stockholm. Se mingelbilder från eventet.

Direktrapportering

Vem är Sofia Isaksson i Venice Beach?

18 sek

Luleåtjejen som flyttade till LA för att studera och träffade kärleken Howie, som driver en vingård i Malibu. När det inte pluggas till tentor eller testas viner på vingården spenderas mycket tid på båten i Venice. Sofias största kärlek är hunden Hairy, som är med dygnet runt alla dagar i veckan.

Direktrapportering

Vem är Daniella Hernandez i Venice Beach?

26 sek

Daniella flyttade till LA för 5 år sedan för att följa sin stora dröm, musiken. Hennes dröm är att försöka slå igenom som artist och släppa ett eget album. En resa som är långt ifrån en dans på rosor. Daniella jobbar främst med sitt egna projekt och drömmer om att släppa musik under en egen label. Vid sidan av jobbar hon som bakgrundssångerska och har samarbetat med välkända artister som blanda annat Pitbull.

Direktrapportering

Vem är Julia Bailey i Venice Beach?

20 sek

Stockholmstjejen som lämnade Sverige för att gå i kusinen Malin Åkermans fotspår och satsa på sina skådespelardrömmar. Ett liv som innebär att känna rätt personer, springa på castings samt nätverka på Hollywoods alla event och fester. Julia bor ihop med maken Scott, och hunden Bear precis intill stranden. De älskar att starta dagen med en morgonsurf i Venice Beach.

Direktrapportering

Vem är Sophie Angner i Venice Beach?

25 sek

Mångsysslaren som jobbar som både kändis-tenniscoach, marknadsföringsproffs, eventplanerare och modell. Hennes mål är att bli nya Bindefeld och den lilla fritid hon får till spenderas antingen med maken Hakim eller på ett par rollerblades i Venice. Sophie upplever att det är svårt att få nära vänner i LA, då de flesta svenskar bara stannar några år.

Direktrapportering

Vem är Lina Cedmer i Venice Beach?

22 sek

Lina flyttade till LA för att plugga på välkända UCLA, vilket i sin tur ledde till drömjobbet på Svenska modejätten Odd Molly. Hon är singeltjejen som sällan tackar nej till sammankomster och fester, och som njuter av det nöjesutbud LA erbjuder till fullo. Lina glider runt med sin stora gröna Jeep Wrangler, och det är inte svårt att känna igen henne på gatorna i Venice.

Direktrapportering

Vem är Hanna och Sara Montazami i Venice Beach?

24 sek

Systerduon och sociala medieproffsen som tillsammans med sin mamma driver eget företag inom modeindustrin. Systrarna lever ett händelserikt liv i Venice Beach där jobb blandat med modefotograferingar, resor och episka strandfester är vardagsmat. Inte nog med så är Sara och Hannas pojkvänner Rudy och Diego bästa vänner och hänger med på en hel del av äventyret.

Direktrapportering