Soraya leder Cancergalan med Bengt: "Jag förlorade min mamma i cancer"

I kväll är det dags för årets cancergala i TV4, en livsviktig del i kampen mot cancern. Soraya Lavasani och Bengt Magnusson guidar oss igenom galan där vi möter folkkära artister, tar del av starka berättelser och får en inblick i forskarnas envisa arbete. Förberedelserna pågår redan och vi har nu med oss de båda programledarna.

Gripandet av Navalnyj "Förskräckelse att ryska ledningen gör så här"

Johanna Melén är Rysslandskorrespondent på Sveriges Radio och kom till Ryssland för första gången på nittiotalet, samtidigt som Putin utsågs till landets premiärminister. Sedan dess har han suttit vid makten i 20 år, en period som kantats av konflikter, militär upptrappning och isolering från väst. Senaste månaderna har gripandet av regimkritikern Akeksej Navalnyj fått stor uppmärksamhet. Johanna kommenterar ryska myndigheters hantering av situationen. Hennes bok "Mina ryska vänner" är en redogörelse av Putins tid vid makten och hennes egen tid i landet.

Så hanterar du ditt barns pubertet

Puberteten kan vara en prövande och jobbig period - främst för barnet eller tonåringen men även för föräldrarna. Hur hanterar man den här fasen hos sitt barn utan att vara respektlös och pinsam? Psykologen Martin Forster svarar.