Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Nya fotbollscentret inkluderar: ”Gemensamt omklädningsutrymme"

2019-03-05 • 1 min 6 sek

"Vi satsar på att inkludera och har valt att ha gemensamt omklädningsutrymme för killar och tjejer" berättar Jesper Broström för Efter fems reporter Matilda Schroeder. Oavsett etnicitet, ålder eller läggning ska man kunna delta i fotbollen.
– Det handlar om att skapa en miljö som är positiv, menar Boström och vill inte att barn och ungdomar att sluta idrotta på fel grunder. Hela inslaget hittar du i TV4 Play, under avsnitt.

Lågt förtroende för Biden: ”Djupt splittrat eget parti”

6 min 57 sek

Under torsdagen var det ett år sedan Joe Biden valdes till president i USA. Nu visar nya opinionsmätningar att förtroendet mot Biden sjunker och drygt 52 procent av amerikanarna uppger att de saknar förtroende för presidenten. Tomas Kvarnkullen och Rolf Porseryd kommenterar situationen.

Se Mexikanska programledarens vredesutbrott mot ovaccinerade

2 min 39 sek

Den mexikanske programledarens utbrott, när han skäller ut anti-vaxxare, har blivit viralt. Bland annat kallar han dem för potentiella mördare och insisterar att de bör bära munskydd. Händelsen kommenteras av journalisten Bosse Lindwall, som bott och jobbat i Mexiko. I klippet ovan kan du utskällningen.