Extern länk
Början på sidans innehåll

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och MaxSenaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Tommy Nilsson om föräldraskapet: ”Har börjat om för att få det rätt någon gång”

2019-03-05 • 1 min 30 sek

Att Tommy Nilsson har en hel del barnvana är det inget snack om. Han är far till fyra och har redan två barnbarn varav ett tog körkortet förra året.
"Man är inte så ängslig längre som man kanske var med det första barnet, nu är det bara roligt. Även om sonen inte alltid tycker det är så kul att ha en pappa som är äldre än alla andra." Anna Brolin öppnar upp för en mycket nära intervju med en man som verkligen har röst och kan ge tröst till många. Hela intervjun hittar du i avsnitt 42 av Efter fem.

Eleverna rycker in och räddar skollunchen

2 min 53 sek

Den senaste tiden har det varit kris på en hel del skolor runt om i landet. Personalen har blivit sjuka och har därför inte kunnat servera någon lunch i skolan. Men tur att det då finns snabbtänkta ungdomar. Tilda Gustafsson, Emil Tillman Aspefalk och Carl Morenius går tredje året på gymnasiet och har UF-företaget "Korv UF" ihop. De såg en gyllene chans när läget uppstod. Snabbt som attan kom de över med hundratals korvar, ketchup, senap och en grill och sedan rullade pengarna in. ”Eleverna blev jätteglada och uppskattade det väldigt mycket, även lärarna kom och köpte av oss, säger Tilda Gustafsson.