Extern länk
Början på sidans innehåll
Nyhetsprogram

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och Max

Ulf Kristofferson:”Liberalerna håller på att gå sönder fullständigt”

2019-03-08 • 6 min 18 sek

Centerpartiet meddelade att riksdagsledamoten och tidigare landsbygdsminister Eskil Erlandsson avgår. Detta efter att det framkommit att han uppträtt oacceptabelt mot kvinnliga riksdagsledamöter. Expressens politiske reporter Niklas Svensson kommenterar avgången.
Men det är inte det enda som händer i politiken - ett annat parti som är i rejält blåsväder är Liberalerna som träffas i helgen på det Liberala riksmötet - och det väntas bli minst sagt turbulent med många olika konflikter vår politiska kommentator Ulf Kristofferson är med oss från Västerås där mötet kommer hållas.

”Frågan är hur mycket mer Putin behöver göra för att ha uppnått sitt mål”

8 min 24 sek

Läget mellan Ukraina och Ryssland fortsätter att förvärras. Både Usa och Storbritannien har kallat hem delar av sin ambassadpersonal från Ukraina. Tomas Kvarnkullen, utrikesreporter TV4 Nyheterna, kommenterar direkt från New York. Rolf Porseryd, utrikeskommentator TV4 Nyheterna, berättar vilka uppgifter som framkommit under ett möte mellan EU:s utrikesministrar under måndagen.

Robert nära att dö av överdos – nu driver han behandlingshem för att hjälpa andra

10 min 46 sek

På 90-talet var Robert Bohman en av Stockholms hetaste festfixare. Men framgångarna kantades också av ett tungt alkohol och narkotikamissbruk. I Efter fem berättar Robert om att han försökte ta sitt liv och om hur han tog en överdos i sitt sommarhus i Roslagen och av en slump hittades av några poliser som räddade hans liv. I dag driver Robert ett behandlingshem som erbjuder den hjälp som han själv så desperat behövde.