Extern länk
Början på sidans innehåll

”Stallet” gör humor om trettioplussare

2019-03-09 • 7 min 42 sek

Humorgruppen Stallet gick från studentspex i Lund till egen humorserie på SVT. Samtidigt jobbar de på sina vanliga jobb vid sidan om, hur funkar det?
Nu ställer de sig på scen på Rival i Stockholm, varje måndag är det ny show och varje ny show är det en ny gästartist. Hör Linn Manheimer och Elin Thomasdotter Extor från humorgruppen Stallet, och Babben Larsson som är en av gästartisterna som dyker upp på scen i vår.

Melloquiz mellan Zia & Forsblom: ”Det finns en tävlingsdjävul i dig!”

11 min

Den första deltävlingen i Melodifestivalen närmar sig. Om två veckor är det dags för ett uplägg som blir en liknande variant som förra året på grund av pandemin. Alla deltävlingar direktsänds från Stockholm istället för landet runt som varit upplägget de senaste 20 åren. Men det oroar inte den rutinerade Oscar Zia, som förutom att ha tävlat själv 3 gånger nu programleder hela tävlingen ensam.

De sjunger svenska OS-låten

8 min 17 sek

De är båda favoriter i årets Melodifestival. Artisterna Klara Hammarström och Liamoo laddar för fullt inför den stundande musiktävlingen. Men konkurrenterna har också fått det gemensamma uppdraget att peppa våra OS-hopp i vinter-OS i Peking. För Nyhetsmorgon berättar de om låten ”Guld, svett & tårar”.