Extern länk
Början på sidans innehåll

Efter fem

Senaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna, Henrik och MaxSenaste nyheterna varje dag mellan 17 och 19. Med Tilde, Axel, Anna...

Titta på TV4 Play
Sociala medier:

Tildes galna utmaning: "Klarar du det här bakar jag en pizza till dig!"

2019-03-14 • 4 min 50 sek

”Glad pi – och god fortsättning i all evighet!” – Idag är det pi-dagen. För att hylla 3,14 ringer Axel och Tilde upp tvåfaldiga världsmästaren i minne, den gamla Talang-deltagaren Jonas von Essen, som håller på att memorisera ca 100.000 pi-decimaler. De bestämmer sig för att testa Jonas minne och blir helt chockade!

Eleverna rycker in och räddar skollunchen

2 min 53 sek

Den senaste tiden har det varit kris på en hel del skolor runt om i landet. Personalen har blivit sjuka och har därför inte kunnat servera någon lunch i skolan. Men tur att det då finns snabbtänkta ungdomar. Tilda Gustafsson, Emil Tillman Aspefalk och Carl Morenius går tredje året på gymnasiet och har UF-företaget "Korv UF" ihop. De såg en gyllene chans när läget uppstod. Snabbt som attan kom de över med hundratals korvar, ketchup, senap och en grill och sedan rullade pengarna in. ”Eleverna blev jätteglada och uppskattade det väldigt mycket, även lärarna kom och köpte av oss, säger Tilda Gustafsson.