Extern länk
Början på sidans innehåll

Hennes livvakt piskade upp hat på nätet – "En väckarklocka att branschen måste granskas"

2019-03-18 • 6 min 59 sek

I slutet av januari blir en gravid kvinna nedtryckt av vakter på en bänk i tunnelbanan och i TV4:s Kalla fakta vittnar cirka hundra svenskar med utländskt ursprung om hur de har blivit stoppade, kontrollerade och i vissa fall nedbrottade av polisen – utan anledning. Och på söndagen kunde Expressen avslöja att 170 anställda inom säkerhetsbranschen har kopplingar till högerextremism – det gäller all personal, från chefer till administratörer, till ordningsvakter och väktare. David Baas, grävande reporter på Expressen, berättar mer om avslöjandet och Helle Klein, chefredaktör för Dagens Arbete, har egen erfarenhet .

Björn Ulvaeus: Livet har aldrig varit så bra som nu

18 min

Björn Ulvaeus har haft ett intensivt år bakom sig. ABBA:s återkomst och kommande konserter i London och en helt nyskriven musikal med Pippi Långstrump som har premiär under 2022. Björn har haft en lång karriär bakom sig men tycker att livet aldrig har varit så bra som nu.

Stort grattis Marcus Noterius på födelsedagen!

1 min 19 sek

Idag är det inte vilken dag som helst. Det är nämligen Marcus Noterius födelsedag. Det finns nog ingen i Sverige som testat så många olika vinteraktiviteter i rutan som just Marcus. Stort grattis på födelsedagen från alla oss på Nyhetsmorgon!