Extern länk
Början på sidans innehåll

Han vill bli nedfryst på dödsbädden – ”Kanske kan tinas upp i framtiden”

2019-03-19 • 7 min 18 sek

Här är prylarna som formar vår framtid. Elektroniska ryggmuskler för äldre till exempel, kan göra det möjligt att hålla sig rörlig längre. I veckan öppnar en utställning som visar upp design som kan säga något om den framtid vi är på väg mot.
Hör Kieran Long, överintendent på Arkitetur- och designcentrum, och initiativtagare till utställningen. Hör även framtidsforskaren Anders Sandberg - som vill bli nedfryst på dödsbädden.

Evin Ahmad prisas efter succén i Snabba Cash

8 min 1 sek

Evin Ahmad är en av tio europeiska skådespelare som blivit utsedd till årets ”Shooting Star”. Efter succéroller i serier som Snabba Cash och Vår tid är nu är Evin nu en av prisutdelarna på Guldbaggegalan 2022.

Tomas Bodström och Carl Bildt om rättegången mot Ola Bini

5 min 58 sek

Den svenske programmeraren väntar Ola Bini sitter fängslad i Ecuador där är åttalad för dataintrång. I natt svensk tid avslutades rättegången mot honom i huvudstaden Quito. Före detta justitieminister Thomas Bodström berättar om senaste nytt i rättegången och hur Sveriges regering kan sätta press på Ecudaor. Dessutom kommenterar före detta utrikesminister Carl Bildt läget och hur Sverige tidigare satt press på andra stater.