Han blev beroende av porr vid 12 års ålder – så skyddar du dina barn från porr

Barn utsätts för porr långt ner i åldrarna. En stor del av porren innehåller våld och barnen som exponeras för detta kan traumatiseras på olika sätt. I dag lanserar organisationen "Porrfri barndom" en plattform där föräldrar kan få tips om hur man pratar med sina barn om porr, men också vad man kan göra konkret – som att installera porrfilter. Elsa Lantz ger tips till föräldrar och Harry Skärlund berättar att han började titta på porr redan i 11-årsåldern – något som fick stora konsekvenser för honom.

Zlatan och Janne Andersson har träffats i Italien

Zlatan Ibrahimovic öppnade nyligen för en landslagscomeback i Blågult.
Nu har svensken träffat förbundskaptenen Janne Andersson för att diskutera saken.
- Mötet var mycket bra och givande, och vi är överens om att fortsätta dialogen framåt, säger förbundskaptenen.

Polisen varnar: Här är lömska lurendrejarsajten att se upp för

Imorgon är det Black Friday, vilket troligtvis kommer innebära att fler än vanligt kommer handla på nätet. Nu varnar polisen för en ökad risk av nätbedrägerier. Jan Olsson, kriminalkommissarie polisens nationella it-brottscentrum, berättar om riskerna med att handla på nätet och hur man kan skydda sig mot bedragarna.

Federley slutar som EU-parlamentariker: ”Fallit i bitar”

Centerpartiets EU-parlamentariker och andre vice ordförande, Fredrick Federley, tar en paus från sina uppdrag och lämnar tillfälligt politiken, uppger han på sociala medier. Skälen är att han mår dåligt eftersom en tidigare närstående dömts för allvarliga brott. "De brott han har begått är rakt igenom fruktansvärda, obeskrivliga och helt oförlåtliga. Vi har nu gått skilda vägar”, skriver Federley på Facebook.

Program från TV4