Början på sidans innehåll

Idolvinnaren 2015 Martin Almgren: ”Det största som hänt mig”

2019-07-12 • 9 min 4 sek

Dagens sommargäst vann, enligt honom själv helt oväntat, Idol 2015 och nu bjuder livet på en vändning igen. I höst ska Martin Almgren nämligen skådespela, då han fått en roll som Broder Tuck i Musikalen Robin Hood. Här berättar Almgren om livet efter Idolvinsten.
–Jag har aldrig tittat på min medverkan i Idol. Det ska jag göra när jag fyllt 50 år. Det är det största jag varit med om in hela mitt liv, säger Almgren.

Vardagsskrocken lever – ”Jag spottar för säkerhets skull”

7 min 9 sek

Att inte gå under stegar och att man måste spotta tre gånger om en svart katt springer över vägen är något många fått inpräntat i sig, även om man kanske inte tror på att det kan leda till något negativt. Fredrik Skott, kulturhistoriker och folklorist, har skrivit en bok om varför vardagsskrocken lever vidare.

Bosse Bildoktor: Så lyckas du med begagnade bilköpet

5 min 31 sek

Halvledarkrisen, alltså bristen på ett visst material som mycket moderna teknikprylar använder, har lett till rekordfå nyregistrerade bilar. Däremot väljer desto fler att köpa begagnat. Men vad ska man tänka på när man köper en kärra som gått några mil? Vi går ut till parkeringen, där Steffo står med bilmedicus Bosse Andersson.